Gestrande restauratie CX

Telephone:
0613864078
E-mail:
Location:

Advertisement:
For sale
Price:
See description
Citroën model:
CX
Type:
GTi Turbo II
Body work:
Sedan
Year:
1987
Km/Mile:
144000
Fuel type:
Petrol
Color:
Black
Transmission:
Manual
Last technical control:
01-01-1970
Condition:
New
Warrenty:
No warranty
Options:
Airconditioning
Central doorlock
Electric windows back
Electric windows front
Leather interior
Foglamps
Non smoking
 

Dit is een gestrand restauratie object. De auto (die ooit wit was) is volledig uit elkaar gehaald. Alleen het stuurhuis is blijven zitten. Al het slechte plaatwerk is gerepareerd en de carrosserie is binnen en buiten volledig zwart gespoten. Alle naden zijn eerst grondig schoongemaakt en daarna afgekit.

De motor is VOLLEDIG NIEUW van het krat. Werkelijk nul kilometer. Door garage Renard (Citroën specialist) geassembleerd met de versnellingsbak en een NIEUWE koppeling en drukgroep. Daarnaast is het vliegwiel voorbereid om later elektronische ontsteking in te bouwen. Ook de turbo is een origineel Citroën revisie exemplaar.

Er is ook nog een complete set aircopomp/verdamper/koeler bij, uit een donor CX gehaald. Draararmlagers zijn allemaal vervangen en de draagarmen zijn volledig schoon gemaakt. Hetzelfde geldt voor de remklauwen en alle andere ophangdelen.

Er is een leren interieur bij. Dit is niet slecht, maar ook niet in topconditie.

Dit is echt een erg mooi bouwpakket voor wie er zin in heeft. Alle werkzaamheden tot nu toe zijn echt met veel zorg uitgevoerd, omdat ik destijds van plan was zelf in de auto te gaan rijden.

Vraagprijs € 4.000,-. Bieden mag, maar a.u.b. geen onzin.